20 Mayıs 2018 Pazar

Çankaya Bahçe Tel çit Sistemleri

  Hiç yorum yok
BAHÇE TEL ÇİT
Genellikle bahçelerde, arazilerde ve arsalarda gördüğümüz bahçe tel çit hemen hemen her bölgede bulunmaktadır. Her bölgede bulunması sebebi ile birçok firma tarafından üretimi gerçekleştirilmektedir. Firmamız yılların verdiği tecrübe ile Bahçe Tel Çit konusunda uzman olmuştur. Firmamızda çalışan personelimizde müşteri memnuniyetine son derece önem vermekte ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hizmet kalitesini her zaman bir adım ileri taşımaktadır. Bahçe tel çit herkesin ihtiyaç duyabileceği kadar sık kullanılmaktadır. Arazi, arsa ya da bahçelerin birbirinden ayrılması için kullanılabileceği gibi zaman zaman güvenlik amacı ile de kullanılmaktadır. Kullanımı bu kadar sık olduğu için üretimi de çok seri şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Firmamız konusunda uzman olması sebebi ile seri şekilde bahçe tel çit üretimi yapmaktadır.
Alternatif ürünlere oranlara daha uzun ömürlü, ekonomik ve dayanıklı olan Eryaman panel çit, imalat sırasında yapılmakta olan bükümler dolayısı ile darbelere karşı yüksek oranda mukavemet oluşturmakta olup montaj edilmesi oldukça hızlı ve gayet kolaydır. Bunun yanı sıra panel çitlerin bakım gerektirmiyor oluşu ile birlikte sökülebilir ve farklı yerlere tekrar uygulanabilir olması gibi pek çok avantajı bulunuyor olması tercih sebebi olmasında oldukça büyük rol oynamaktadır. Çankaya bahçe teli, Çankaya tel çiti, Çankaya bahçe çiti, Çankaya tel orgü, Çankaya bahçe tel çit fiyatları, Çankayada tel çit firmaları, Çankaya çit sistemleri
Kullanım Alanları

Birbirinden farklı pek çok kullanım alanında kolaylık sağlıyor panel çitler, geleneksel Eryaman bahçe çitlerinin de yerini alacak nitelikte fazlası ile kaliteli ürünlerdir. Genel olarak, 50 cm, 70 cm, 120 cm, 150 cm ve 200 cm yüksekliğinde olmak ile birlikte 4,5, 5 ve 6 ml kalınlık seçenekleri sunmakta olup, standart olarak 4,5 ml olan kalınlık kullanılırken, profil direkleri 50 cm’e 50 cm ölçülerinde olup kare profil ile birlikte boru profil olur. Kullanışlı olmasının yanı sıra bu panel çitler görüntü bakımından oldukça estetik ve görüntü kalitesi gayet yüksektir. Bahçeler için toprak zemine uygulanacak panel çitler için zemine 50 cm derinliğinde bir çukur kazılır ve dikilen her direğin dibi çakıl taşları vasıtası ile beslenir. Ardından hazırlanan beton, her direk dibinde bulunan çukurlara doldurulur ve panel çitin simetrik bir şekilde düzlük ayarı yapılır. Bu işlem sonrasında yapılacak ise betonun kurumasını beklemektir ki betonun kurumasının ardından çit fazlası ile sağlam bir biçimde yerine tutunması sağlanmış olur.
Panel çit, ev, okul, villa, kamu alanları, iş yerleri, hastane, dükkan ve ofis gibi pek çok alanda kullanılmaktadır. Montajı da oldukça kolay olan panel çit, Eryaman duvar çitleri olarak da oldukça yaygındır. Duvar üstüne montaj yapılması için, beton duvarın tam ortası merkez seçilerek çit direklerinde bulunan dübel deliklerinden her bir direğe 4 tane çelik dübel ile birlikte beton duvar üstüne dayanıklı bir biçimde sıkılır. Sonrasında ise panel telleri direklere montaj yapılarak klips ile birlikte vida atılması sureti ile montaj devam eder.

Bahçe Tel ÇitTürkiye’nin her yerinde kullanılmakta ve üretilmektedir. Günümüzde bahçe tel çit imalatında bulunan çok fazla firma olması, müşterilerimizi firma seçimi konusunda zora sokmaktadır. Müşterilerimizin seçim kriterlerinin en başında kalite ve maliyet gelmektedir. Firmamız bu koşulların ikisini de müşterilerimizi memnun edecek şekilde karşılamaktadır. Firmamız tarafından üretilen bahçe tel çitler hem kaliteli hem de düşük fiyatlıdır. Kalitesi sayesinde bahçe tel çitlerimiz uzun süre dayanıklıdır. Açık havada kullanılan bahçe tel çitlerin her mevsim koşuluna uygun olması gerekmektedir. Firmamız bu konuda kendine fazlasıyla güvenmektedir. Bahçe tel çitlerimiz her hava koşuluna uygundur ve kötü hava koşullarına dayanıklıdır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder