21 Ağustos 2021 Cumartesi

Bahçe Teli ve Bahçe tel çit Fiyatları

  Hiç yorum yok

Tel örgü çitleri ya da panel çitlerin güvenliğini arttırmak isterseniz üzerine jiletli tel kullanabilirsiniz. Jiletli teller bahçe çitleri üzerine monte edilen oldukça keskin çit modelleridir. Üzerinde keskin bıçaklar olan bu teller çok dayanıklıdır. Çıplak el ile kesinlikle tutulamaz. Dokunan kişinin ellerini parçalayacak derecede keskindir. Bu yüzden hırsızlar açısından caydırıcılık özelliğine sahiptir jiletli teller.

Eğer sizde bahçe çitinizin daha güvenli olmasını isterseniz jiletli tel uygulamasını tercih edebilirsiniz. Profesyonel ekibimizden bu konu hakkında destek alabilir ve tel ve çit sistemleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Suni Çim Bahçe Çiti

Peki tel örgü çit sistemlerinin bir farklı versiyonu ile tanışmak ister misiniz? Sizlere çim çitler hakkında biraz bilgi verelim. Çim çitler yeni teknoloji ile üretilen çit sistemleridir. Çim çitler suni çim kullanılarak üretilen son teknoloji çit sistemleridir. Üretimde suni çimin kullanılmasının sebebi oldukça dayanıklı ve görsel olarak da çok şık bir malzeme olmasıdır.

Suni çim bahçe çiti ile evinizin çevresini çevirebilirsiniz ve görsel olarak bir şölen yaşayabilirsiniz. Suni çim çitler kötü hava koşullarına karşı dayanıklı olmasının yanı sıra korozyona da uğramazlar. Tel ve çit sistemleri arasında günümüzde en çok tercih edilen çit sistemi çim çitlerdir. Çünkü çim çitler yukarıda bahsettiğimiz gibi hem görsel olarak çok şıktır hem de tam güvenlik sağlar.

Ayrıca suni çim bahçe çiti üzerinde farklı dekoratif objeler kullanabilir ve bahçenizi süsleyebilirsiniz. Suni çim çitleri üretmek bizden yaratıcılığınızı göstermek sizden.


Çankaya Çit Sistemleri ve Fiyatları

Bahçe Çiti firmaları arasında öncü markalardan biri olan Çankaya Çit gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir markadır. Panel çit fiyatları, tel örgü çit fiyatları, çim çit fiyatları birbirinden farklıdır. Bu farklılığı oluşturabilecek bir çok etmen bulunmaktadır.

Birincisi çit üretiminde kullanılan malzeme, ikincisi çitlerin uzunluğu, üçüncüsü ise yüksekliğidir. Ve tabi jiletli tel kullanmak isterseniz de bunun farklı bir maliyeti vardır. Tek yapmanız gereken bize ulaşmak ve tel çit sistemleri hakkında bilgi almaktır.

Tel ve çit sistemleri hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Çankaya Çit gururla sunar.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder