21 Ağustos 2021 Cumartesi

Tel Çit ve Bahçe Tel Örgü

  Hiç yorum yok

Bahçeli bir eve sahipseniz bahçe güvenliği sağlamanız için bir çok yöntem bulunmaktadır. Günümüzde bahçeli evlere hırsız girme oranı daha yüksektir. Çünkü hırsızların bahçeli eve girip çıkması daha kolaydır. Bu yüzden bahçe güvenliğini arttırmak için bir takım tedbirler almanız gerekmektedir. Eğer bahçeli bir eviniz var ise ve hırsız girmesinden çekiniyorsanız bu tedbirleri uygulayabilirsiniz.

Öncelikle her ihtimale karşı evinizde değerli eşyalarınızı saklamamanızı öneririz. Altın ya da mücevher gibi kolay çalınabilecek eşyaları bankada ya da güvenlikli bir kasada saklamanızı öneririz. Bunun yanı sıra eve hırsız girse bile öncelikle can güvenliğinizi sağlamalısınız. Can güvenliğini sağladıktan sonra değerli eşyalarınızın güvenliğini düşünmelisiniz.

Yani evinize girecek hırsızın öncelikle size zarar verebileceğini düşünmelisiniz. Eğer hırsız ile karşı karşıya gelirseniz değerli eşyalarınızı korumanın bir anlamı kalmayacaktır. Tel örgü, Bahçe çiti, Bahçe tel örgüsü, Tel örgü fiyatları, Bahçe çit fiyatları.

Bunun yanı sıra eve hırsız girmesini önlemek için yapabileceklerinizi şu şekilde sıralayabiliriz.

Hırsızlara Karşı Alınabilecek Önlem

Dayanıklı, uzun ömürlü ve sağlam bir bahçe çiti kullanınız.

Bahçeli her evde olması gereken güvenlik çitleri evinizi korumanın en önemli adımıdır. Çünkü bahçe çitlerinin bir çok çeşidi vardır ve evinizi korumanızdaki en önemli unsurdur. Bahçe çitleri istediğiniz uzunlukta ve ölçüde üretilebilen ürünlerdir. Bunun yanı sıra paslanmaz teller kullanılarak üretildiği için de uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Bahçe çitleri; tel örgü çitleri ya da panel çit şeklinde uygulanabilir. Panel çitler tel örgü çitleri ile karşılaştırıldığında daha kalın ve daha sert bir yapıya sahiptir. Bu yüzden panel çitler bahçe çiti olarak sıklıkla tercih edilir.

Panel çit fiyatları ile tel örgü çit fiyatları  karşılaştırıldığı zaman daha pahalıdır. Kişinin bütçesine bağlı olarak tel örgü çitleri de satın alınabilir ve güvenlik sağlanabilir.

Buna ek olarak bahçe çitlerinin üzerine jiletli tel monte ederek hırsızları caydırabilirsiniz. Çünkü jiletli tellerin caydırıcı özelliği vardır. Oldukça keskin olan jiletli teller yüksek koruma sağlar ve dışarıdan kimsenin içeri girmesine izin vermez.

Ayrıca eğer isterseniz son yıllarda oldukça popüler olan çim çitler de bahçe güvenliğiniz için tercih edebilirsiniz. Çim çitler suni çimler kullanılarak monte edilir ve dışarıdan bakıldığı zaman bahçenizin gözükmesini engeller. Mahremiyet açısından da çim çit oldukça faydalıdır.

Gördüğünüz gibi bahçe çiti konusunda oldukça fazla alternatif bulunmaktadır. Aşağıdaki görsellerde bahçe çiti modellerini görebilirsiniz.


Bahçe tel örgü sistemleri son derece etkili, çok amaçlı kullanımı ile  son derece faydalı bir üründür. Bahçe çiti veya diğer adı ile çevre teli sistemleri;

Bahçe ya da arazimize yetkisiz girişleri engeller veya zorlaştırır,

Yetkisiz giriş yapmak isteyen kişilere (hırsızlara) karşı caydırıcılık sağlar,

Yabani veya vahşi hayvanların girmesini engelleyerek kümes hayvanları ve tarım ürünlerini korur,

Bahçe, tarla veya arazimizin sınırlarını belirler.

Aslında buna benzer daha birçok faydası vardır. Çankaya Çit firması olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek çevre teli sistemleri üretmekteyiz. Müşterilerimize yalnızca satış değil, her türlü teknik ve idari konularda da yardımcı olmaktayız.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder