21 Ağustos 2021 Cumartesi

Çim Çit Kalitesi Nasıl Anlaşılır

  Hiç yorum yok

Çim Çit Kalitesi Nasıl Anlaşılır?

Dekorasyonda ve peyzajda trendlerin her geçen gün değiştiği günlerde çim çit panellere olan ilgi her geçen gün daha da artış göstermektedir. Bugün baktığımızda villaların çevresinde, halı sahaların çevresinde, site ve binaların çevresinde, bağ – bahçe çevresinde ve daha birçok alanda söz konusu çim çit panellerin kullanıldığı görülmektedir. Yapımında suni çim kullanılan çim çit panellerde, standart sentetik çimler tercih edilmez. Özel yapıya sahip çimler sayesinde hem görünüş açısından güzel bir görünüm elde edilir, hem de dayanıklılık açısından onlarca yıl kalacak kaliteye sahip olması sağlanır.

Çok pratik bir şekilde kullanılabilen çim çit paneller, montaj açısından da oldukça kolay bir şekilde montajlanabilmektedir. Sadece montaj aşamasında değil aynı zamanda sökülmesi ve farklı bir alan taşınması konusunda da oldukça pratik bir işleyiş söz konusudur. Bu sebepten dolayı kullanım oranı her geçen gün artış göstermektedir.

Çim Çit Nerelerde Kullanılabilir?

Çim çit paneller akla gelebilecek her türlü alanı çevrelemede tercih edilebilir. Güneş ışınlarına karşı son derece kaliteli olan bu ürün için güneşten korkmaya gerek yoktur. Yani çok güneş alan bölgelerde de rahatlıkla kullanılabilir. Herhangi bir solma ya da gevşeme gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

Çim çit çok sayıda işlemden geçmektedir. Bu sayede de oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olur. Yapımında kullanılan PVC sayesinde sadece güneş ışını değil, aynı zamanda yağmur, dolu, kar gibi birçok durum karşısında da dayanıklılığını korumaktadır.


Cümleleri toplamak gerekirse; çim çit paneller duvar üzerinde, balkonlarda, teraslarda, beton alanların hemen hemen tamamında, tel örgülerin yüzey bölümlerinde ve halı sahalarda tercih edilebilir.

Çim Çit Kalitesi Nasıl Belli Olur?

Çim çit panellerin kaliteli ve dayanıklı yapıya sahip olduğunu sık sık dile getiriyoruz. Fakat bu noktada her çim çit panel üreticisinin kaliteli üretim yaptığını söyleyemiyoruz. Sektörde çok sayıda kalitesiz ve dayanıksız çim çit panel bulmak da mümkündür. Bunun için kalitesini anlamak için bir takım yöntemler bulunmaktadır. Ankara Çim Çit olarak söz konusu yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz.

Çim çit panellerin kalitesini en iyi anlama yöntemi uzun vadede ölçümdür. Fakat almadan önce kalitesinin anlanması isteniyorsa bu durumda imalatında hangi malzemelerin kullanıldığı öğrenmelidir. Eğer PVC malzemeler kullanılmışsa, bu panellerin kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Fakat direkt olarak halı sahalar gibi alanlarda tercih edilen suni çimler kullanılmışsa, kalite anlamında pek gelişmiş olduğunu söyleyemeyiz.

Çim çit panellerin uzun vadede kalitesini belli etmesi ise rengi ve dokusunda saklıdır. Eğer renginde ya da dokusunda en ufak şekilde de olsa bir solma yaşanıyor veya kalite kaybı görünüyorsa ne yazık ki bu ürünün kaliteli bir ürün olmadığını söyleyebiliriz.


Çim Çit Özellikleri Nelerdir?

Ankara Çit olarak uzun yıllardır boy gösterdiğimiz çim çit panel sektöründe ürettiğimiz paneller standart özelliklere sahiptir. Her ne kadar talebe göre özel üretim yapılabilse de; standart özelliklerin neler olduğu oldukça fazla şekilde sorulmaktadır. Çim çit panellerin hem teknik hem de görünüş özellikleri aşağıda sıralandığı gibidir: Eğer Çim çit fiyatlarını arıyorsanız verdiğimiz linke tıklayarak hemen fiyat alabilirsiniz http://www.panelcitankara.com/urundetay/dekoratif-cim-cit

İçeriden dışarının, dışarıdan içerinin görünmesini engeller.

Hem güvenlik, hem gizleme, hem de peyzaj için dekor amaçlı tercih edilebilir.

İç bölgesinde tel yer almaktadır. Çimler tel üzerine örülmektedir.

İç bölgesinde yer alan teller genel olarak 3 mm kalınlığa sahip galvaniz kaplı tellerdir.

Asla alev almaz. Sıcağa ve kıvılcıma karşı dayanıklıdır.

Tüm hava şartlarına karşı dayanıklı yapısı bulunmaktadır.

%99 UV koruması bulunmaktadır. Standart renk olan yeşil rengi sayesinde doğaya uyumlu bir şekilde kendini göstermektedir.

Rulo halinde üretilmektedir. 10 metre rulo uzunluğu bulunmaktadır.

Bahçe dekorasyonunda son derece hoş bir aksesuar olarak kendini göstermektedir.

Montaja hazır olarak ele ulaşmaktadır. Arkasını göstermeyecek sıklığa sahiptir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder