21 Ağustos 2021 Cumartesi

Bahçe Çiti ve Bahçe çit fiyatları Çankaya

  Hiç yorum yok

Bahçe Çiti Çankaya, Tel ve Çit Sistemleri

Eğer bahçeli bir eviniz var ise evinizi en iyi şekilde korumanız gerekir. Bahçeli evlere hırsız girme olasılığı oldukça yüksektir. Bu yüzden güvenlik tedbirleri güçlü bir şekilde alınmalıdır. Elbette ki bahçenizi ve evinizi korumanın bir çok yolu vardır. Biz bugün sizlere evinizi ve bahçenizi en güvenli şekilde nasıl koruyabilirsiniz onu anlatacağız.

Günümüzde teknolojik olarak üretilen bir çok güvenlik sistemi vardır. Örneğin güvenlik kameraları evinize girebilecek yabancı ve kötü niyetli kişiyi tespit etmek için vardır. Lakin evinize girmesini önleyemez. Bunun için yapmanız gereken en güzel şey bahçe çiti kullanmaktır. Bahçe çiti evinizin etrafını bir barikat gibi koruyan, farklı yüksekliklerde üretilebilen bir sistemdir. Hatta güvenlik sistemleri içerisinde yüksek güvenlik çiti olarak da bilinir. Çankaya bahçe çiti, Bahçe tel çit, Bahçe çit fiyatları, Bahçe teli fiyatları

Bu bahçe çiti sistemleri galvanizli ya da PVC kaplama tel örgü kullanılarak imal edilir. Ankara Çit olarak sektördeki üstün tecrübemizi kullanarak en kaliteli ve en dayanıklı bahçe çiti üretimini yapmaktayız. Bahçe teli çeşitleri oldukça fazladır.

Panel çit, çim çit ve tel örgü çitleri bahçe çiti olarak kullanılmaktadır. Hepsinin işlevi aynıdır ve evinizi koruma görevini üstlenirler. Lakin üretimde kullanılan malzemeler elbette ki farklıdır. Şimdi sizlere bahçe teli hakkında detaylı bilgi verelim.

Bahçe Teli Nasıl Üretilir?

Bahçe çiti ve teli üretimi emek ister. Ankara Çit olarak oldukça titiz ve özenli bir çalışma sonucu bahçe teli üretimi yapıyoruz. Galvaniz kaplama ya da PVC kaplama olarak üretilebilen bahçe çitleri çok dayanıklıdır. Hangi kaplama malzemesini kullanırsak kullanalım bahçe çitleri oldukça uzun ömürlü olacaktır.


Galvaniz kaplama bahçe çiti genellikle gri ve siyah renkte olmaktadır.

PVC kaplama bahçe çiti ise yeşil renk olmaktadır.

Burada sizin görsel olarak hangisini daha çok beğendiğiniz ön plana çıkmaktadır. Çünkü her iki kaplama çeşidi de kötü hava koşullarına karşı dayanıklı olduğu gibi oldukça da uzun ömürlüdür.

Not: PVC kaplama bahçe çiti ve galvaniz kaplama bahçe çiti paslanmaya karşı dayanıklı ve kötü hava koşullarında korozyona uğramazlar.

Bahçe teli kalınlıkları değişiklik göstermektedir. Bu bağlamda 3mm bahçe teli fiyatları ile 5mm bahçe teli fiyatları farklılık göstermektedir. Bahçe teli ve çeşitleri hakkında detaylı bilgi almak için müşteri temsilcilerimiz ile detaylı görüşebilir, sosyal medya hesaplarımızı kullanarak bize ulaşabilirsiniz.


Ankara Çit Türkiye’nin en eski Çankaya bahçe çiti üreticisi firmadır. Ayrıca Ankara Çit Türkiye’nin en iyi çit üreticisi firmasıdır. Bu yüzden bizi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Panel çit ve tel örgü çitlerinden biraz daha farklıdır. Panel çitler daha kalın bir demir kullanılarak üretilir. Bu yüzden görünüş olarak da tel örgü çitlerinden biraz farklıdır. Aşağıdaki fotoğrafta yukarıda tel örgü bahçe çitini alt tarafta ise panel çiti görebilirsiniz.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder