21 Ağustos 2021 Cumartesi

Çit Uygulaması Nasıl Yapılır

  Hiç yorum yok

Çit Uygulaması Detayları Nelerdir?

Çevresine çit uygulaması artık kamu algısıyla birlikte peyzaj anlamında zorunlu hale gelmiştir. Sadece peyzaj algısı olarak düşünülmemesi gereken çitler; aynı zamanda hırsızlık gibi olaylardan koruyan en büyük caydırıcı etkiye sahip ürünlerdir. Bundan dolayı özellikle villa gibi lüks alanların olmazsa olmazı olmalıdır. Çünkü günümüzde hırsızlık, yağma gibi şeyler yapacak kişiler hedeflerine ilk olarak villa tarzı yapılar almaktadır. Çit uygulaması, Çit fiyatları, Çit sistemleri, Ankara çit fiyatları, Ankara çit teli, Ankara çit firmaları.

Çit uygulaması işlemi; site ve bina çevresine çit uygulama işleminden farklı olabilmektedir. Çünkü bu noktada zemin yapısı başta olmak üzere, çit boyutu, rengi, dikenli – jiletli tel kullanılıp kullanılmayacağı, kameraların hangi noktalara yerleştirileceği önem taşımaktadır. Boru direkli çit, beton direkli çit, panel çit, tel örgü, çim çit panel ve daha birçok çit sisteminin tamamı villa çevresine çit uygulamasında tercih edilebilmektedir.

Çit uygulamasında en çok merak edilen konulardan biri, hangi tür çitin uygulanması gerektiği olarak dikkat çekmektedir. Bu anlamda peyzaja son derece uyumlu olduğu için çim çit paneller tercih edilebilir. Eğer çim çit panel kullanılmak istenilmiyorsa; bu durumda panel çitler ve tel örgüler tercih edilebilir. Boru direkli çit ya da beton direkli çit, villa çevresi için uygun değildir. Abes bir görüntü oluşturacaktır.

Çim çit panellerin standart rengi yeşil olmakla birlikte; villa çevresinde mevcut renk düzenine göre özel renklerde de üretilip, uygulanabilmektedir. Yani adı çim diye; yalnızca yeşil renk seçeneği yoktur. Farklı renklerde de üretilebilmektedir. Bu noktada da kırmızı ve gri renkler en çok tercih edilen renkler olarak dikkatleri üzerine çekmektedir.

Eğer panel çit uygulanacaksa, yine panel çitler de talebe göre farklı renk seçeneklerinde üretilebilir. Panel çitlerin de standart rengi yeşilken; en çok kullanılan renkler beyaz ve gri olarak kendini göstermektedir. Eğer; villa çevresine çit uygulaması konusunda tercihiniz panel çit olacaksa, istediğiniz renk seçeneğini bizlere belirtebilir ve konuyla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Sitemizin iletişim bölümünde yer alan iletişim hatları, uzman müşteri temsilcilerimizle mesai saatleri içerisinde hizmetinizdedir.

Çit Uygulaması Nasıl Yapılır?

Çit uygulaması oldukça kolay bir işlem gibi görünse de; son derece profesyonellik isteyen bir işlemdir. Çünkü, herhangi bir şekilde yanlış adım uygulandığı takdirde, doğa olayları başta olmak üzere en küçük darbelerde deformasyon meydana gelebilir. Bu da; beraberinde birçok sorun oluşturur. O yüzden profesyonel olarak yerleştirme işlemi yapılmalı ve çitlerin birbirine bağlanmasında profesyonel ekipmanlar tercih edilmelidir.

Bu noktada Ankara Çit olarak, müşterimizin villasını detaylı bir şekilde analiz ediyor, bu analiz sonucunda gerekli uygulama metodlarını oluşturarak bilgi paylaşıyoruz. Eğer anlaşma sağlanırsa, ardından uygulama aşamasına geçiyoruz. Uygulama aşamasında zemin toprak zeminse, düzleme çalışması yapıyor ve sonrasında panel çitleri birer birer yerleştiriyoruz. Birbirine entegre olacak çitleri, özel teller sayesinde bağlıyor ve kaynakla sağlamlaştırıyoruz. Türlü darbe testlerinden geçirdikten sonra sağlamlığından emin oluyor ve tarafınıza teslim ediyoruz.

Çit uygulama işlemlerinde özel renk belirtilmediği takdirde, yeşil çit uygulaması yapıyoruz. Eğer tercih edilecek ürün çim çit panelse, bu durumda da aynı şekilde standart rengi yeşil olarak uygulasak da; keşif aşamasında peyzaja uyumlu farklı bir renk varsa, bu bilgiyi müşterimizle paylaşıyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder