21 Ağustos 2021 Cumartesi

Ankara Kafes Tel Örgü

  Hiç yorum yok

 Kafes Tel Örgü Çit Kullanım Alanları Nelerdir?

Tel örgü, yani bir diğer deyişle kafes tel örgü özellikle spor sahalarının çevrelerinde çok sık bir şekilde kullanılmaktadır. Günümüzde en çok tercih edilen çit sistemleri, kafes tel örgü çit sistemleri olarak dikkat çekmektedir. Kullanımında herhangi bir sınırlama yoktur. Arazi çevresi, bağ – bahçe çevresi, okul çevresi, bina çevresi ve bunun yanı sıra villa gibi özel projelerin çevresi, spor sahası çevresi için tercih edilebilir. Oldukça sık bir şekilde örülen ve aralarındaki boşluklardan elin geçmesi dahi zor olan kafes tel örgü, üst düzey olmasa da orta düzey koruma sağlamaktadır.

Boru direkli çit veya beton direkli çit sistemlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra panel çit sistemlerinde de tercih edilebilir. Fakat panel çit sistemlerinin kendine ait telleri daha sık tercih edilmektedir. Yani bu noktada; beton – boru direkli çitlerle birlikte kullanıldığını söyleyebiliriz.

Görünüş bakımından son derece modern ve estetik bir görünüm sağlayan tel örgü, çevreye son derece uyum sağlayan bir yapıya sahiptir. Bununla birlikte oldukça ekonomiktir. Bu sayede çok uygun fiyatlara, çok yüksek boyuta sahip alanların çit çevirme işlemi yapılabilir.

Kafes Tel Örgü Nerelerde Kullanılır?

Tel örgünün kullanım alanında sınırlama yoktur. Hayal gücünün ulaştığı her alanda bu sistem tercih edilebilir. Üzerine jiletli tel veya dikenli tel eklemesi yapılabilir. Kamera montajında ise örgüyü tutan 2 direk kullanılabilir. Eğer üzerine özellikle jiletli tel eklemesi yapılırsa caydırıcılığı otomatik olarak 2 katına çıkacaktır.

Dünya üzerinde bir numaralı çit sistemi denildiğinde hemen hemen her ülkede akla ilk gelen çit sistemi kafes tel örgüdür. Bundan dolayı kullanımı yaygınlaşmış ve sabit 8, talebe göre 50’den fazla alanda kullanılmaya başlamıştır. Kafes tel örgü çit sistemlerinin kullanım alanları sırasıyla aşağıdaki gibidir:

Villa – Müstakil Ev

Site – Bina

Açık Büfe Gibi Alanlar

Konser Alanları

Fabrikalar

Otoyol Kenarı

Spor Alanları

Park ve Bahçeler

Bağ, Bahçe ve Araziler…


Kafes Tel Örgü Avantajları Nelerdir?

Kafes tel örgü sistemleri birçok avantajla birlikte gelmektedir. Bakım gerektirmeyen yapıya sahiptir. Bu da onun en büyük avantajı olmaktadır. Estetik görüntüsü sayesinde çevreye son derece uyum sağlayan bir yapıya sahip olan kafes tel örgülerin montajı da oldukça kolaydır. Bu sayede de hem birim açısından uygun fiyatlı olduğu gibi, hem de işçilik açısından uygun fiyata sahiptir. Darbelere karşı dayanıklılık oranı oldukça yüksektir. Hiçbir hava durumunda deforme olmaz. Paslanma gibi durumların görülme ihtimali oldukça düşüktür.

Üzerine jiletli gel ya da dikenli tel eklemesi yapıldığında meydana gelen görüntünün caydırıcılık oranı yüksektir. Bu sayede girmesini istemediğimiz kişiler hiçbir şekilde cesaret gösterip giremez. Kesilmesi oldukça zordur. Çok uzun süre uğraşılması gerekmektedir.

Ankara Çit olarak uzun yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimini birleştirerek ürettiğimiz kafes tel örgü sistemleri, son derece kaliteli yapıya sahip ürünlerdir. En çok tercih edilen ürünümüz de yine bu üründür. Eğer fiyat bilgisi ve daha detaylı bilgi almak istiyorsanız; sitemizde yer alan iletişim bölümü üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder