20 Mayıs 2018 Pazar

Çankaya Kafes tel örgü fiyatları

  Hiç yorum yok
KAFES TEL ÖRGÜ
Kafes tel iki farklı şekilde yapılmaktadır. Bu kullanıcının tercihine hizmet etmek için farklı şekillerde yapılmaktadır. Kafes tel örgü ya da kafes tel kare şeklinde olanlardan istediğinizi tercih edebilirsiniz. Genel olarak örgü şeklinde olanı tercih edilmektedir. Bu telin ortaya çıkması için özel makineler kullanıldığı gibi elle dahi yapılanları vardır. Ama günümüz teknolojisi ve artan talebi karşılamak için genelde makine yardımıyla üretimi yapılmaktadır. Yapımı için ilk önce bilgisayar programında telin nasıl olacağının şekli çizilmektedir. Bunu profesyonellerden yardım olarak yaptırıldıktan sonra teli ortaya çıkaracak makineye yüklenmektedir. Yükleme işlemi bittikten sonra kısa süre içerisinde telin örülmesine başlanılacaktır. Çankaya Kafes tel örgü fiyatları, Çankaya kafes tel, Çankaya kafesli tel çit, Çankaya kafes çit, Çankaya kafes tel orgü fiyatları

Basit olarak kafes tel örgü nasıl yapıldığını size anlatalım. İki uzun tel’in birbirleriyle çapraz şekilde geçirilmesi ile hazırlanmaktadır. Çok basit ama bir o kadar da güçlü bir koruma sağlamaktadır. Demirden yapıldığı gibi isteyen müşteriler için çelik olarak da üretilmektedir. Sağlamlığının arttırılması için dışına PVC kaplaması da yapılmaktadır. Bu sayede ömrü uzatılması amaçlanmıştır. Ayrıca bu sistem sayesinde donuk bir renk yerine daha canlı bir renk ortaya çıkarılmış ve gösteriş, estetik bakımından kullanılabilecek bir ürün ortaya çıkarılması amaçlanmıştır. Mavi, yeşil, kırmızı gibi farklı renklerde tel örgüler üretilmektedir. Bir bahçe etrafı için kullanılacaksa yeşil bir tel, havuz etrafında kullanacaklar için mavi tel kullanılabilir.

Kafes tel örgü uygulanması kolay bir üründür. Kolay uygulanabilir bir ürün olmasına rağmen sağlam ve güvenilir bir üründür. Size ya da mülkünüzün içerisinde olan eşyalara zarar vermek isteyenleri dışarda tutmaktadır. Genel olarak güvenliği önemseyenler tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Yüksek güvenlik istenilen yerlerde jiletli helezon tel uygulaması da eklenebilir. Güvenlik seviyesi bu uygulama sayesinde güçlenecektir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder